a place for all your custom card needs you can post scripts pics and request for card to be made also please donate to the funding for a new server made for custom card duels
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | .
 

 New Problem

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: New Problem   Fri Nov 22, 2013 10:21 pm



Ok so I had managed to get Mackpro set up on my computer after a few problems it's working fine. I had tried to set it up on my friend's computer and it's being much more persistent. I really have no idea what to do about this one. I managed to gather that it is trying to find a file that does not exist. I've reinstalled it like 5 times now and nothing is working so I'm going to wait for some help this time.
Back to top Go down
View user profile
VB99

avatar


Member Title : Legendary Planet
Posts : 368
Join date : 2013-11-10

PostSubject: Re: New Problem   Sat Nov 23, 2013 12:29 pm

Have you tried to download the .dll? I had the same problem (with another programm, though) and I could solve it that way.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.fanfiktion.de/u/VB99
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Sat Nov 23, 2013 5:30 pm

No but where would i go to download the .dll file in the first place? It isn't included in my mackpro and it works perfectally they both are on the same version so i think something must be wrong with the install because it keeps trying to find a file that isn't there. I don't know if maybe mine just didn't update properly though if you can tell me where to download the MSVCP110.dll i'll try it.
Back to top Go down
View user profile
VB99

avatar


Member Title : Legendary Planet
Posts : 368
Join date : 2013-11-10

PostSubject: Re: New Problem   Sun Nov 24, 2013 2:07 am

http://www.dll-files.com/msvcp110.dll.html

The .dll files are real Bi***es at times, which is why there even exist a own website for it.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://www.fanfiktion.de/u/VB99
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Wed Nov 27, 2013 11:50 pm

its not the dll he needs its the alternate version extract this in the mackpro folder replacing all current ones

mediafire.com ?rjfoc44c1dff24c
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Thu Nov 28, 2013 5:27 am

Ah, thank you outlaw. It fixed the problem that I was having perfectally. There is one last issue we are having though. I am using hamachi to connect so we can play on the lan but i can't seem to find his game on the list. Is there something I might be doing wrong?
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Thu Nov 28, 2013 7:07 am

Are both connected to the same network if so send me a shot of your hamachi
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Thu Nov 28, 2013 7:04 pm

It shows that we're connected but when one of us tries to host a game the game won't appear on the other's lan menu. I tried to put in the IP at the bottom too and it just says it can't connect to the host. I don't really know what i'm doing though to be honest, i've never used hamachi before.
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:12 am

right click on the other persons name and click ping wait a minute then send a screenshot of it
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:28 am

This came up the first time, when i did it again it did not give me that 2nd line of text and just went straight to giving me request timed out.
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:31 am

ok senf him a message asking him to do same thing and send shot
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:37 am

Ah, alright then. I might not be able to get a screen shot until tomorrow though. Is there anything else I could do? What if i set up and new network with another computer of mine. I don't know if it is just a problem with when he made the network or something though. Sorry i'm just suggesting an idea i'm not sure if that would really work the same way.
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:40 am

the problem is you cant connect to his pc i need the other shot to see whos computer it is thats causing the error
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Fri Nov 29, 2013 12:44 am

Ah! I see, well thank you for your help. I'll try and get back to you as soon as possible about this. I appreciate all your help with this.
Back to top Go down
View user profile
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Sat Nov 30, 2013 6:26 pm


Alright so this is a screenshot of his hamachi, it seems like it's giving the same problem though. I appreciate your help on this i'd be lost trying to figure this one out myself.
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: New Problem   Mon Dec 02, 2013 6:47 am

create a new network both join then both do the ping again in the new network post screens of what happens
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
KingofDarkWorld

avatar


Member Title : KingofDarkWorld
Posts : 36
Join date : 2013-11-18

PostSubject: Re: New Problem   Tue Dec 03, 2013 7:34 pm


It seems the same thing is happening, his looks the same just with a different IP. Still does nothing other than give request timed out.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content





PostSubject: Re: New Problem   

Back to top Go down
 

New Problem

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» possible 4l60e problem?
» I need some help with a Nerf problem..
» power transformer problem - help?
» Don Juan Rehearsal...What's really the problem here?
» Please help me diagnose a running condition problem.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mackpro :: MackPro :: MackPro Discussion-