a place for all your custom card needs you can post scripts pics and request for card to be made also please donate to the funding for a new server made for custom card duels
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | .
 

 Outlaw Not working

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Taz001




Member Title : Gamer
Posts : 8
Join date : 2014-03-16

PostSubject: Outlaw Not working   Tue Mar 25, 2014 9:56 pm

up until recently outlaw worked just fine for me. Last week it just stopped loading. I have re-downloaded it multiple times and have had the same result. When I open outlaw it ask for the cards datebase after i locate the database the screen just flashes and nothing happens. I had this same problem with 1.8. it worked for a while then 1 day would no longer load. it never worked with 1.8 again. when 1.9 came out it worked. I have also moved outlaw to the devpro folder. When it is in that folder it has never asked me for the cards database and it run perfectly. I have also re-downloaded devpro.
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: Outlaw Not working   Wed Mar 26, 2014 8:42 am

outlaws card manager isnt made for devpro its made for ygopro if you want a devpro one you need to use buttys devpro card manager
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
Taz001




Member Title : Gamer
Posts : 8
Join date : 2014-03-16

PostSubject: Re: Outlaw Not working   Wed Mar 26, 2014 3:38 pm

I've only used it for the anime card images. Not the card Creator I also downloaded ygopro. It has always worked for the images for both. Now it doesn't load for either one. Windows 8 just flashes when I run it and it never loads
Back to top Go down
View user profile
outlaw1994

avatar
Admin
Admin

Member Title : Red-Eyes Lord
Posts : 797
Join date : 2013-07-09
Age : 23
Location : bundaberg qld australia

PostSubject: Re: Outlaw Not working   Wed Mar 26, 2014 3:43 pm

Ok I know it has issues running fully on win 8 I will see what I can do when I get my win 8 laptop tomorrow can't do anything ATM as my stupid computer blew up on me and won't turn on
Back to top Go down
View user profile http://mackpro.userboard.net
Sponsored content





PostSubject: Re: Outlaw Not working   

Back to top Go down
 

Outlaw Not working

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

 Similar topics

-
» Triode ST-70 kit, one side not working, fuse blows when biased past 0.9V
» Wanted - Good working posi
» 2012 (working title) - Work In Progress
» waterpump is not working enough
» Philco 47-1227 Phono not working

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mackpro :: MackPro :: MackPro Discussion-